Tuincoach

Sinds 1999 heb ik mijn tuinadvies- en ontwerpbureau in Hengelo (gld) Gemeente Bronckhorst in de mooie Achterhoek. Ik adviseer particulieren bij het aanleggen van tuinen, maar ook bij het veranderen van bestaande situaties, zodat de tuin voldoet aan de wensen van de eigenaar. Met name mijn persoonlijke aanpak (TUINCOACH) is wat mijn klanten erg waarderen.

Het luisteren naar de klant is heel belangrijk, want ook zij hebben een groot aandeel in het uiteindelijke resultaat. Mijn specialiteit is om de ruimte zodanig in te delen met materialen in de juiste vorm en kleur en met een beplanting die past bij de klant in zijn/haar omgeving. Als ‘geur’ van m.n. rozen hierbij een grote rol mag spelen, dan ben ik op mijn best.

Het uitzetten van de beplanting is voor mij als het opzetten van een schilderij, elke keer weer anders en boeiend! Het is dan ook altijd weer fijn om tijdens mijn tuinbezoeken te zien dat de tuin een mooie aanvulling is geworden op de woonbeleving. Dat is het resultaat van een tuin op maat en een persoonlijke aanpak. Bent u door het lezen van dit artikel enthousiast en geïnteresseerd, neem dan contact op. Dit kan telefonisch als ook via het contactformulier.

Samenwerking

De Heesterhof (Hengelo Gld.)

De Heesterhof in Hengelo Gld. is uw partner voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Is uw tuin klein of groot, gemakkelijk te onderhouden of juist niet: wij denken graag met u mee om uw tuin tot een succes te maken. Service staat bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

deheesterhof.nl